Hoe neem ik deel aan het project Wonen met een Plus?

Om te kijken of een woningaanpassing (opplussen) voor u interessant is, vult u eerst de Gelderse huistest in. Met deze test screent u uw woning op veiligheid en comfort en krijgt u een idee van de mogelijkheden. Vrijwilligers van Stichting Welzijn Lochem kunnen u eventueel helpen bij het invullen van deze test. Als hieruit blijkt dat opplussen inderdaad mogelijkheden biedt voor u, kunt u één van de volgende dingen doen:

  1. U neemt contact op met de Stichting Welzijn Lochem. Er komt dan een vrijwilliger bij u thuis om uw woning te bekijken en te bespreken welke maatregelen handig zijn voor u. Het bezoek van de vrijwilliger is gratis en verplicht u tot niets.
  2. U besluit zelf om direct bepaalde maatregelen door te (laten) voeren in uw woning.  Nadat u de opplusmaatregelen heeft uitgevoerd, stellen wij het op prijs als u dit meldt bij de Stichting Welzijn Lochem. Zo krijgen zij een beeld van het effect van het project.
  3. U neemt contact op met Viverion. Onze woonconsulent bespreekt dan met u de mogelijkheden. Ook dit verplicht u tot niets.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden