18 april inloopuurtje in Barchem

Publicatiedatum: 15-04-2019

Huurt u een woning van Viverion? En wilt u iets bespreken met de directeur-bestuurder? Dan bent u van harte welkom tijdens ons inloopuurtje. De koffie staat klaar!

Waarvoor?
Dit koffieuurtje is bedoeld als gespreksmoment tussen huurders en de directeur-bestuurder van Viverion. U kunt in gesprek over algemene woonzaken als bijvoorbeeld de duurzaamheid van uw woning of het onderhoudsprogramma.

Waarvoor niet?
Met praktische zaken kunnen wij u veel beter helpen vanuit ons kantoor. Daar hebben we alle informatie en middelen voorhanden. Met praktische zaken bedoelen we bijvoorbeeld een reparatieverzoek, een overlastmelding of een vraag over de wachttijd op een woning. Mail of bel ons gerust. U kunt ook terecht tijdens onze inloopspreekuren (iedere maandag van 10.00 - 11.30 uur, iedere donderdag van 14.00 - 15.30 uur).

Wilt u iets vertrouwelijk bespreken? Dan kunt u beter bellen voor een aparte afspraak bij u thuis of op ons kantoor.

Wanneer en waar?
Het eerstvolgende koffieuurtje is donderdag 18 april van 15.30 - 16.30 uur in de koffiekamer van Woonplus Het Station, Borculoseweg 4 in Barchem. U kunt gewoon binnenlopen, ook als u niet in de plaats woont waar het koffieuurtje is. Het kan zijn dat meerdere mensen tegelijk komen, dus houdt u rekening met wachttijd.

Wie?
Jan-Willem Allersma (directeur-bestuurder) en Lucia Dickhof (woonconsulent) zijn er om u vragen te beantwoorden. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden