Viverion komt naar u toe!

Publicatiedatum: 10-09-2018

Huurt u een woning van Viverion? En wilt u iets bespreken met de directeur-bestuurder? Dan bent u van harte welkom tijdens ons inloopuurtje. De koffie staat klaar!

Waarvoor?
Dit inloopuurtje is bedoeld als contactmoment tussen huurders en de directeur-bestuurder van Viverion. U kunt in gesprek over algemene woonzaken als bijvoorbeeld de duurzaamheid van uw woning of het onderhoudsprogramma.

Waarvoor niet?
Met praktische zaken kunnen wij u veel beter helpen vanuit ons kantoor. Daar hebben we alle informatie en middelen voorhanden. Met praktische zaken bedoelen we bijvoorbeeld een reparatieverzoek, een overlastmelding of een vraag over de wachttijd op een woning. Mail of bel ons gerust. Na 1 november kunt u ook terecht tijdens de inloopspreekuren op ons kantoor in Lochem (iedere maandag van 10.00 - 11.30 uur, iedere donderdag van 14.00 - 15.30 uur).

Wilt u iets vertrouwelijk bespreken? Dan kunt u beter bellen voor een aparte afspraak bij u thuis of op ons kantoor.

Wanneer?
Elke twee weken op donderdag van 15.30 – 16.30 uur. Kijk in dit schema voor alle data. U kunt gewoon binnenlopen, ook als u niet in de plaats woont waar het koffie-uurtje is. Het kan zijn dat zich meerdere mensen tegelijk melden, dus houdt u rekening met wachttijd.

Waar?
Kijk in het schema wanneer we bij u in de buurt zijn. We bezoeken alle plaatsen waar we woningen verhuren.

Wie?
Jan-Willem Allersma, directeur-bestuurder
Lucia Dickhof, woonconsulent gemeente Lochem
Diana Dreijerink, woonconsulent gemeente Rijssen-Holten
Sandra Maneschijn, woonconsulent gemeente Hof van Twente

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden